Wednesday, August 24, 2011

I don't know the exact translation, 
but I will go ahead and use the google translation: 
Patty
Empanadas


You're gonna need:
Puff Pastry
Half an onion
Spinach
Mushrooms
Two tomatoes
A clove of garlic
Salt (or bouillon) 
Pepper
A little flour
 Vas a necesitar:
Pasta de hojaldre
La mitad de una cebolla
Un puñito de espinaca
Sal (o caldo de pollo)
Pimienta 
Un poquito de harina
This is a very simple recipe, continue reading for the rest of the instructions
Esta receta es muy sencilla, continua leyendo si quieres ver el resto de las instrucciones


As the ingredients are ready, put them in the fire, in a pot with a little olive oil 
Conforme esten listos los ingredientes, ponlos dentro de una olla al fuego con un chorrito de aceite de oliva 
  

Once you have the filling ready,  take the lid off and stop the heat. 
Don't keep it cooking for too long or it will be way to wet for the pastry :)
Una vez que este listo el relleno, destapalo y apaga el fuego.
No lo mantegas cocinandose mucho tiempo o estara demasiado caldoso para la masa :)




When you fold it put a little pressure on the edges with the back of a fork to secure it, then stick it once or twice once it's well closed, this will prevent air bubbles to form in the oven!
You can then brush a beaten egg to get some shine, but I didn't, and I quite liked the result :3
Remember to leave a separation between them so they don't stick together. 
Cuando las dobles pon un poco de presión en los bordes con un tenedor para asegurarlas, después picalas una o dos veces para prevenir que se formen burbujas de aire(;
Para obtener un poco de brillo puedes esparcir con una brocha un poco de huevo batido, yo no lo hice y en realidad me gustó el resultado :3
Recuerda dejar separación entre ellas para que no se peguen.

And that's about it! When you take them out of the oven (they should be golden on the edges, and if you used egg, all over), they are ready for eating, but they are also delicious the next day, cold from the fridge. (:
¡ Y eso es todo! Cuando las saques del horno (deben de estar doradas de los bordes y si usaste huevo, de todas partes), están listas para comerse, pero estarán aún más deliciosas al día siguiente, frias por la refrigeración(:

I hope you like this simple recipe, it makes for a nutritious meal, which will be delicious I can promise you! Without the bouillon is a perfect vegetarian recipe :3 Please let us know if you try it and ask us any questions you may have!
Espero que les haya gustado esta receta simple, es  una comida nutritiva que será deliciosa ¡se los prometo! Si no utilizas caldo de pollo es una buena receta vegetariana :3 Por favor diganos si la hicieron ¡y preguntenos cualquier duda que puedan tener!

-S
PS. Thanks for everything mom!

2 comments:

  1. yum! i have always wanted to try making these - they seem dimple enough to make too!

    ReplyDelete
  2. Woah! I haven't eaten empanada's since I was in Chile. Now you made me want them so bad haha :D

    x

    Marielle

    ReplyDelete

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